SNEAKEROOM – 1. FESTIVAL TENISICA
SC U ZAGREBU
subota 11.05.2019.

SNEAKEROOM INDOOR
SNEAKEROOM OUTDOOR
VEČERNJI PROGRAM

10:00

SLUŽBENO OTVORENJE FESTIVALA

10:05

DJ SET MARVELDANCE SHOW
sleepwalkingz crew & friends - Improvisational show   Bboy Naki, Luka Kelava, Bgirl Tamala, Scavanger, Mirta, Bboy Paulinjio, Entoni Radman, Second Blind, RooSee

11:00

DJ SET MARVEL

OTVARANJE GAMING ZONE
Playstation zona - predstavljanje novih i retro igara iz PS svijetaPREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA ReebokPOPPIN WORKSHOP
Mirta

12:00

DJ SET LAKI

PREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA
adidasDANCE BATTLE Naki&Kelava VS Radman&PaulinjioBREAKIN WORKSHOP NakiPREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA
Converse

13:00

SET DJ LAKI

DANCE BREAKIN WORKSHOP
TamalaDANCE BATTLE Scavanger VS Second blindPANEL RASPRAVA "SNEAKERHEAD KULTURA U SVIJETU"
Odgovori na pitanja: tko su sneakerheadovi? koji su rariteti traženi u svijetu tenisica? koje su najvrijednije kolekcije poznatih sneakerheadova..?

14:00

PREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA
SauconyDJ SET MARVELBREAKIN BATTLE Mirta VS TamalaPREDSTAVLJANJE I NAJAVA - Fresh Island Festival Najpopularniji europski urbani beach festival, koji se svake godine održava svakog ljeta u Novalji, na plaži Zrće.

15:00

DJ SET MARVELBREAKIN WORKSHOP ScavangerPREDSTAVLJANJE I NAJAVA FESTIVALA Graffiti na gradele Međunarodni graffiti festival koji će se ove godine održati po osmi put zaredom u Bolu na BračuDANCE IMPRO SHOW Bboy Naki, Luka Kelava, Bgirl Tamala, Scavanger, Mirta, Bboy Paulinjo, Radman, Second blind, RooSeeRAZGOVOR S DJ UMEKOM Najpoznatiji regionalni sneakerhead

16:00

PREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA
- ShoosterDJ SET LAKIBREAKIN BATTLE Mirta VS TamalaBREAKIN WORKSHOP RadmanRAZGOVOR SA ANDREOM LJUŠTINOM (CROATIAN STYLE) Sneakerhead čija je kolekcija procijenjena je na više od dva milijuna dolara, a sadrži raritete kao što je jedan od četiri para Jordanica iz filma "Space Jam", koje je Michael nosio u filmu.

17:00

SET DJ LAKIBREAKIN BATTLE Kelava&Naki&Tamala VS Paulinjo & Second Blind & RooSeePREDSTAVLJANJE NOVIH KOLEKCIJA BRENDOVA
- NOSSRAZGOVOR SA DJ-ima

18:00

DJ SET MARVELBREAKIN WORKSHOP RooSeeDANCE SHOW All VS All

19:00

DJ SET MARVEL

[ SNEAKERHEAD – GOSTI ]

“Hardcore” kolekcionari tenisica iz Europe i SAD-a svoje primjerke kupuju online, na “sneaker eventima” ili dogovorenim događanjima za razmjenu, a posebnu poslasticu čine im rijetki, “deadstock”, vintage ili limited edition primjerci u koje vole investirati svoj novac. Upoznajte one koji su javnosti više ili manje poznati – neki su kroz svoje kolekcije ili ljubav prema originalima postali svjetski poznate face!

DJ UMEK

ANDRE LJUŠTINA

YEEZYBUSTA
[ SNEAKERHEAD – RESALE ]

Zaljubljenici u tenisice, kojima su njihove kolekcije puno više od pukog hobija. Oni ulažu ozbiljno vrijeme i novac u svoje ormare prepune tenisicama – tenisice skupljaju, ponekad ni ne vade iz kutija, a ponekad i preprodaju. Na Sneakeroom festivalu će predstaviti i ponuditi mnoge rijetke modele, do kojih nećete tako lako doći u klasičnim shopovima.
[ PRIJATELJI FESTIVALA ]

Sneaker scena je dinamična ulična subkultura koja živo i aktivno sudjeluje u kreiranju ulične umjetnosti, mode i rekreacije. Partneri Sneakerooma poznati su po svojoj vrhunskoj kvaliteti rada – bilo da se radi o glazbi i organiziranju festivala, street art umjetnosti ili impresivnim plesnim akrobacijama!
[ COOL IZLAGAČI ]

Ljubitelji tenisica, prijatelji tenisica, sneakerheadovi, ljudi koji grade sneaker kulturu, odnosno jednostavno, COOL izlagači. Ekipa koja ima mnogo toga za pokazati i stvara svoje proizvode potpuno u duhu sneaker kulture. Apparel, merchandise, 3D printing, barber shop.. toliko je fora stvari s kojima ćete se iz prve ruke moći upoznati upravo na Sneakeroomu!
POLYBOY BARBER SHOP
TIRE CALLIGRAPHY
MOTIKA/ PITSOME MERCH
ULICE
MONTANA CANS
CHYPKA
SOLE CLEANIC
SHOERESTORE
D3 STOOGES 3D
ZIGGI PAPERS
[ SNEAKER FREAKERS ]

SHOOSTER NOSS 

[ SNEAKER BRANDS ]

ADIDAS CONVERSE SAUCONY NIKE REEBOK 

[ SNEAKER FRIENDS ]

Sprite TELE2 SNICKERS ZMAJSKA PIVOVARA JAGERMEISTER PROJEKTIL IMAGO DRAP ELDRA STUDENTSKI CENTAR GIGANT 

SNEAKEROOM

Studentski centar u Zagrebu

Savska cesta 25