Na putu je Nike Dunk Low “Snakeskin” prilagođen South Beachu

Kako se Nike Dunk Low približava svojoj 40. obljetnici, silueta koju je dizajnirao Peter Moore nastavlja eksperimentirati s materijalima, bojama i metodama oslobađanja. Nedavno se manekenka pojavila u tropskom sivkastom i ružičastom ansamblu, te presvučena zmijskom kožom i antilopom.

“Bezbojne” kožne baze postavljaju pozornicu za mnogo življe tonove i različite teksture materijala na gornjem dijelu. Gmazovske ljuske pojavljuju se oko prsta, uz jezik i po cijeloj peti, a logo gornje pete s oznakom “NIKE” također se prepušta zmijskoj koži. No, profilne majice s niskim vrhom Nike Dunk odstupaju od svog okruženja i u boji i u materijalu, jer nose boju jednako prikladnu Miamiju i visokokvalitetni antilop; potplati i logotipi na naljepnici s jezikom i peti također se odlučuju za ružičastu nijansu.

Zajedno, svaka gore spomenuta komponenta stvara aranžman koji podsjeća na stil “South Beach” koji je u obuću uveo osma prepoznatljiva tenisica LeBrona Jamesa 2010. godine. Uživajte u ranim slikama para ispred, zahvaljujući korisniku Instagrama @ryivibes, i očekujte lansiranje Nikea SNKRS prije kraja ljeta.

Similar Posts