New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Upoznajte naše B Boys & B Girls!

25
Apr 2019

Kad se spoje vrhunski DJ-i sa najboljim breakerima iz regije, to jednom riječju može biti samo – SHOW!
Publika će na #SNEAKEROOM – u svjedočiti pravim gladijatorskim dance battle-ovima i impro show-ovima iznimno atraktivne i kompleksne tehnike iz b-boying plesnog stila (originalni naziv za break dance). Dodatna poslastica su plesne radionice koje će vas naučiti paleti originalnih okreta, poza i trikova.

Upoznajte naše B Boys & B Girls!

 

Domagoj “2ndBlind” Jurković je profesionalni B boy iz Osijeka. S prvim plesnim koracima počeo je još 1999 godine, a do danas je sakupio već brojne nagrade u Hrvatskoj i u regiji, solo ili sa svojom bboy crew. Prijelomna godina u njegovoj karijeri bila je 2005 i susret sa Notorious IBE.

Naser poznatiji kao BBoy Naki je već mnogo godina u samom vrhu kako u Sloveniji, tako i na međunarodnoj razini. 2007 godine postao je državni prvak, a zatim 2008. i 2009. godine i europski i svjetski prvak u solo adults kategoriji. Nastupao je na najboljem Bboy natjecanju u Sloveniji – Red Bull BC One Slovenia Cypher, a tri godine konstantnog pobjeđivanja omogućilo mu je ulazak na međunarodno finale Red Bull BC One Eastern European Final (St.Petersburg, Rusija / Kijev, Ukrajina / Azerbajdžan, Gruzija).

Dirty Entoni (Entoni Radman) prve je korake napravio u plesnom klubu Megablast, gdje je trenirao kao B boy šest godina. S klubom je osvajao nagrade od 2008 do 2011 godine.
Odlaskom iz Megablasta počinje samostalno trenirati i putovati na razna natjecanja u Italiju, Poljsku, Nizozemsku, Francusku, Luxemburg, Austriju, Mađarsku, Sloveniju, BiH i Srbiju, gdje stječe razna plesna znanja te razvija svoj prepoznatljivi stil.

Luka Kelava bavi se plesom od 2009.god, prvi puta se susreo sa brejkom u Đakovu, nakon toga je trenirao u Osijeku, a veći dio karijere proveo je u Zagrebu, kao trener u Atomic Dance Factory-u.

Mirta Ljulj raspolaže znanjem svih Street plesnih stilova, ali njen dominantni plesni stil je Popping & Breakin. Reprezenta Funkee Sapiens i Pop &Roll crew. Iza nje su brojna domaća i međunarodna hip hop i funk styles natjecanja u SAD-u, Bugarskoj, Grčkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Članica je Hip Hop kolektiva „Idi pa vidi“ koji se bavi promicanjem i edukacijom mladih u Hip Hop kulturi. Dugi niz godina bavila se borilačkim vještinama.

Paul Andrej Milovan je B boy od 2007. godine. Početci su bili u Megablastu a kasnije u Mind Will-u i Atomic dance factory-u. Poseban milestone u karijeri bio mu je početak Perfect Circle crewa.
Posebno pamti evente na kojima je nastupio – King of the kidz (Nizozemska), Circle industry (Austrija), Outbreak Europe (Slovačka), Battle of the year (Švicarska), kvalifikacije za olimpijske igre (Njemačka) & Burn battle school (Poljska)

Christoff D Scavanger je startao svoju breakin’ karijeru još 1996 godine, a trenutno je definitivno jedan od najuspješnijih B boy-eva na Balkanu.
Znanje je stekao kroz niz radionica, natjecanja i pobjeda širom SAD-a.

Tamala Bgrl ove godine nastupa na svjetskom susretu breakera u Kini, ali prije toga dolazi na #SNEAKEROOM.
Egzotično ime dobila je zahvaljujući svojim egipatskim korijenima, ali već dugo je neizostavni dio slovenske hip-hop kulture. Zahvaljujući njoj, organiziran je veliki broj kvalitetnih događaja koje promoviraju aktivno sudjelovanje djevojaka i žena u toj kulturi.