New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

12
Mar 2019
Beogradska tri kralja hip hopa Bad Copy dolaze u Zagreb na SNEAKEROOM rasplesati publiku megahitovima „Esi mi dobar“, „Ljubav ili pivo“, „Džastin Biberi“ i mnogim drugim. 

U postavi Ajs NigrutinSky Wikluh i Bdat Dzutim (Timbe) djeluju kao Bad Copy od 2001. te im dvije godine kasnije izlazi izuzetno zapaženi 'Sve Sami Hedovi', album koji je donio hit singlove 'Uno due tre' i 'Možeš ti to' popraćen kontroverznim spotom te im priskrbio legendarni rasprodani koncert u velikoj dvorani SKC-a u Beogradu.

Uslijedio je album 'Najgori do sada' (2005.) s hitovima 'Bad Copy Zoor' i 'Idemo Odma', da bi nakon njega napravili popriličnu pauzu kolektiva sve do 2011., baveći se pritom solo projektima. Posljednji album 'Krigle' (2013.) ove je karikaturiste stvarnosti bez dlake na jeziku vinuo u sferu najutjecajnijih i najpopularnijih grupa u regiji. Opisujući sav jad i apsurdnost balkanske svakodnevice, Bad Copy su ostali vođe srpske hip hop scene, masnih beatova i provokativnih, humorističnih tekstova s karizmom magneta za publiku gdje god se pojave.

Više..
Tags:

    Related Posts