Adidas Yeezy Boost 350 “Turtle Dove” ponovo izlazi u travnju

Adidas YEEZY saga u veljači 2015. s prvim izdanjem tenisica Kanyea Westa s njegovom podnaljepnicom. Yeezy Boost 750 s visokim vrhom izazvao je velike potrese za svoj radikalno divergentan debi jer je isporučio visoke tenisice slične chelsea čizmama tijekom vremena u kojem je dominirala nošnja performansi. Iako 750 zaslužuje priznanje kao prvo YEEZY izdanje, mnogi pridaju veći značaj Yeezy Boost 350, niskoj tenisici koja je debitirala mjesecima kasnije u lipnju. 350 je od tada izrasla u masivan posao samostalno, parirajući Air Jordanu 1 kao najprisutnijim cipelama s “potpisom” na tržištu.

Većina onoga što postoji je v2 iteracija, malo preopremljena verzija originala koja se od tada proširila u gotovo svim bojama zemaljskih tonova koje možete zamisliti. Samo četiri verzije originalnog Yeezy Boost 350 ikad su objavljene u javnosti – Turtle Dove, Pirate Black, Moonrock i Oxford Tan – i nikada nisu ponovno izdane.

Međutim, novootkrivene slike s Yeezy leak računa @yeezymic otkrivaju uzorak tkanine s rupama od čipke identične sivo-crnom uzorku koji se vidi na Turtle Dove Yeezys. Iako ništa nije potvrđeno, ovaj neočekivani razvoj događaja razumljivo navodi fanatike Yeezyja da vjeruju da je u pripremi ponovno izdanje Yeezy Boost 350 “Turtle Dove”. To bi također moglo značiti da YEEZY prenamjenjuje uzorak i materijal Turtle Dove na drugu obuću kao što je Yeezy Boost 350 v2. Pratite nas za više o ovom razvoju i nadoknadite sve ostale datume izlaska Yeezyja 2022.

Similar Posts